Puro Foodsupplements

Puro Foodsupplements is het enige Nederlandse label van pure voedingssupplementen en bestaat inmiddels meer dan 10 jaar.

Puro’s assortiment is puur ‘gecapsuleerd’ en daarom hebben we geen tabletten met vulstoffen en laklaag (coatings). Het wil zeggen dat wij alleen de werkzame stoffen gebruiken in een vegetarische capsule. Al onze recepturen zijn op basis van onderzoeken en medewerking van de ‘Academie van Biologische geneeskunde’. Alle kruiden zijn van biologische oorsprong en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. De grondstoffen die wij gebruiken zijn wetenschappelijk onderzocht en onderbouwd en hebben daardoor een ‘bewezen’ werking. We volgen wel trends in de markt maar laten ons vooral leiden door aantoonbare werking en de biologische beschikbaarheid.

Pure en natuurlijke voedingssupplementen. Gewoon naturel; zoals het oorspronkelijk, in de werkelijkheid is; zonder het mooier of beter te laten lijken. Niets meer en niets minder. Puro heeft door jarenlange ervaring gehoor kunnen geven aan deze behoefte. Zowel nationaal als internationaal.

Zorg goed voor jouw lichaam, het is de enige plek waar je altijd moet leven.

Gezonde warme groeten,
Puro Food Supplements B.V.
www.purofoodsupplements.nl