The Body House

The Bodyhouse richt zich op Figuurcorrectie, Afvallen en Gezichtsbehandelingen. Het gaat erom om dat zij jou helpen om lekker(der) in jouw vel  te zitten.

Om dit te bereiken maken zij gebruik van een gepatenteerde technologie die voor zowel figuurcorrectie als de gezichtsbehandelingen wordt ingezet. In de figuurcorrectie wordt de ontwikkeling van spiermassa versterkt en worden vetcellen afgebroken.

In de ontspannende gezichtsbehandelingen wordt de huid verzorgt met natuurlijke producten. Tegelijkertijd wordt de aanmaak van collageen en elastiene bevordert. Deze behandeling verbetert de huidstructuur en vermindert rimpels.

Naast deze succesvolle behandelingen maken zij gebruik van een aanvullende nieuwe productlijn.  Deze productlijn is op natuurlijke basis en vrij van hormonen en parabenen. Daarnaast zijn deze producten dierproefvrij. Tot deze productlijn behoren onder andere de 4 Minutes Lift en de Lipo Sculp. Met de 4 Minutes Lift worden de gezichtsbehandelingen nog effectiever, zoals de naam al zegt, binnen 4 minuten is het eerste resultaat zichtbaar.

In de strijd tegen de centimeters kunnen de behandelingen voor figuurcorrectie ondersteund worden met de Lipo Sculp. De werkzame stoffen zorgen voor een vermindering in lichaamsomvang en een verbeterde huidstructuur.

The Bodyhouse is er om jou te helpen lekker(der) in je vel te zitten. Happy Body Happy You!

 www.thebodyhouse.nl