Ivana Bags

Hoewel ik, Ivana de Haan, geboren in Smederevska Palanka, Servië (voormalig Joegoslavië), ben opgegroeid in Nederland. Twee jaar geleden heb ik besloten om een ​​carrièreswitch te maken, om iets heel anders met mijn leven te doen en om er het maximale uit te halen. Ik geef er de voorkeur aan iets met passie en vanuit het hart te doen. Iets waar ik goed in ben en dat mij en veel andere vrouwen blij maakt. Zo kwam het idee bij mij om mijn eigen high-end handtassen te maken. Dames en tassen zijn gewoon onlosmakelijk met elkaar verbonden. We houden er allemaal van.
Het ontwerp is gebaseerd op een enkel basismodel. De MAX ik en de MINI ik. Ik heb iets heel ‘mijns’ ontworpen en gemaakt dat nog nooit eerder in high-end tassen is gemaakt. The Switchy; een verwisselbaar deel aan de voorkant van de tas. Hiermee creëerde ik de mogelijkheid voor elke vrouw om “de tas” te dragen voor elke gelegenheid, die jouw persoonlijkheid vertegenwoordigt en laat zien wie je bent. Het is nu mogelijk om uw eigen unieke identiteit te laten zien in een IVANA-tas. Kies je eigen stijl, casual, zakelijk, kleur en materiaal. Zelfs (wit) goud of met diamanten. Hoe zit het met je eigen naam op je tas? Alles is mogelijk. De lucht is de limiet. Als je in het bezit bent van een IVANA-tas, is het niet zomaar een tas, maar vooral een gevoel: een echte happening met een persoonlijke noot. Laat zien wie je bent! We garanderen dat er geen tas beschikbaar is in de wereld die overeenkomt met de tas die u samenstelt. Waarom? Omdat je uniek en onmogelijk te kopiëren bent. Hoe fantastisch is dat? Nu kunt u het verschil maken.

Laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden en – zoals Ivana zegt: durf jezelf te zijn.

www.ivanabags.com