Schoondergang en Van Zwanenburg

Toen Schoondergang en Van Zwanenburg mekaar destijds voor het eerst aankeken, was het alsof ze elkaars spiegelbeeld zagen. Met identieke ideeën over hoe je acteert in de markt van professionele keukens (de kunde van Schoondergang) en horecabenodigdheden (waar Van Zwanenburg alles van af weet). Met het besef dat er hetzelfde werd gedacht over aanpak, over service naar de klant. Over visuele perfectie en gewenste technieken. Aanvullend door het verschil te maken.

Gelijke principes over kwaliteit en vakmanschap. We hebben overeenkomsten in opvoeding zelfs. Onze beroepsmatige opvoeding die samen een slordige twee en een halve eeuw teruggaat. Toen keukens nog met ‘sch’ werd geschreven en benodigdheden nog ‘gereij’ werd genoemd, werd het er bij beiden al met de paplepel ingegoten. De één noemt het doorgewinterd. De ander ervaring. Voor bereiden. Voor bedienen.

www.svz.nl