Versla kalk met de Amfa4000 waterontharder

Heeft u ook last van kalkaanslag en wilt u hier een snelle en goedkope oplossing voor? Maak kennis met onze Amfa4000. Dit systeem laat kalkaanslag verwijderen en voorkomt nieuwe kalkaanslag door voor een structuurverandering van de mineralen te zorgen, zonder hierbij essentiële bestanddelen uit het water te halen. Onze waterontharder is wetenschappelijk getest en geheel milieuvriendelijk. Wij vertellen u graag meer over kalkaanslag en onze indrukwekkende systeem.

Het ontstaan van kalk
De veroorzaker van kalkaanslag is hard water. In veel gebieden in Nederland hebben we hier last van. Het ontstaat door mineralen als magnesium en kalk. Des te hoger de hardheid van het water is, hoe meer kalkaanslag ontstaat. Dit is voor ons lichaam niet schadelijk, maar wel voor al onze watersystemen. Wist u dat kalkaanslag voor meer energiekosten zorgt? Dit kan wel oplopen tot 70%! Laat daarom uw waterleiding op tijd ontharden en wees hoge kosten voor. Nadat u onze magneet waterontharder heeft besteld kunt u weer genieten van lekker helder water en schone machines zonder witte kalkaanslag.

Hoe werkt de Amfa4000?
De waterontharder maakt gebruik van een speciale gadolinium ceramiek techniek. Op deze manier is een sterk veld in een compacte behuizing is gerealiseerd. Zodoende kan dit kleine en krachtige toestel gemakkelijk in vrijwel iedere ruimte gemonteerd worden. Het systeem is opgebouwd uit twee ingebouwde krachtige waterontharder magneet modules. Doordat deze op elkaar zijn afgestemd bent u verzekerd van een optimale werking. Na wateronderzoek is gebleken dat water microdeeltjes omsluit met een complex van losse aan elkaar geketende watermoleculen. Dit complex van aan elkaar geketende watermoleculen maakt dat een microdeeltje zich niet bindt aan het kalk dat is opgelost in het water. Hierdoor zet kalk zich af op leidingen en verwarmingselementen. De waterontharder produceert een frequentie die zorgt dat er een disharmonie in de interne frequentie van de watermolecule ontstaat, en het microdeeltje vrijkomt. Vervolgens wordt dat deeltje het centrum voor de binding van kalk. De apparatuur dient aan strenge voorschriften en eisen te voldoen zodat het ervoor kan zorgen dan microdeeltjes vrijgemaakt worden. Het magnetische veld dient bijvoorbeeld 100 miljoen keer sterker te zijn om de gewenste werking op de H2O-moleculen te verkrijgen. Door de verandering van de kristalstructuur en mineralen wordt kalkaanslag voorkomen. Omdat wij verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben staan, leveren wij bij de Amfa4000 waterontharder een waterbesparingssysteem.

De pluspunten van onze waterontharder magneet:

  • Onze waterontharder voorkomt kalkafzetting;
  • De waterontharder breekt geleidelijk bestaand kalk af;
  • De Amfa4000 waterontharder is Milieuvriendelijk;
  • De Amfa4000 waterontharder is Onderhoudsvrij;
  • Besparing van ca. €1000 per huishouden per jaar met onze waterontharder;
  • 10 jaar volledige fabrieksgarantie Op de waterontharder Amfa4000.

De prijs
Nu denkt u wellicht: zo’n prachtig systeem, dat zal wel flink wat kosten, niets is minder waar! Voor slechts €129,- kunt u uw eigen magneet waterontharder al aanschaffen. Dankzij de Amfa4000 waterontharder realiseert u een daling van kalkaanslag tot wel 85%! En dat is nog niet alles. Onze waterontharder is namelijk zeer geschikt voor diverse soorten woningen. Of u nu op een flat, woonboot, villa of gezinswoning woont, de waterontharder is vrijwel in elk type woning te plaatsen. Het enige wat nodig is, is een stukje rechte waterleiding van ongeveer 8 centimeter. U voorkomt op deze manier kalkafzetting wat er weer voor zorgt dat uw watersystemen minder energie verbruiken en dat ziet u terug op uw energierekening. U heeft bij ons een garantie van maar liefst 10 jaar. Daarnaast bieden wij een niet goed, geld terug garantie.

Al meer dan 100.000 tevreden klanten gingen u voor
Zoals u leest kunt u het ontkalken van uw leidingen met een gerust hart aan ons betrouwbare waterontharder systeem overlaten. Al meer dan 100.000 tevreden klanten gingen u voor. Geen wit uitgeslagen douchekoppen meer of het vervangen van dure filters, u kunt weer optimaal genieten zodra de kalk verdwenen is.

Geef kalk geen kans
Voornamelijk door het verwarmen van water ontstaat kalksteen. Het zet zich af, zonder dat het direct zichtbaar is. Wij geven daarom als tip om te ontkalken met onze antikalk magneet, de waterontharder. Wilt u weten hoe u deze waterontharder magneet kunt kopen? Dat is heel gemakkelijk! Bestel vandaag voor 23:00 en u ontvangt uw nieuwe waterontharder de volgende werkdag al in huis. U kunt kiezen uit diverse betalingsmogelijkheden, waaronder achteraf betalen met Klarna. Zodra u uw bestelling is aangekomen heeft u recht op 100 dagen bedenktijd. Indien u niet tevreden bent kunt u uw aankoop ook kosteloos retour zenden. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.waterontharder.com of telefonische zijn we bereikbaar op werkdagen van 12:00 tot 17:00 op 020 2600033