EchtHaar Kliniek

Natuurlijke haarreconstructies met haarstukken van echt haar.

Haarverlies? Dun haar of last van (vroegtijdige) kaalheid? Misschien door ziekte, chemo of genetische aandoeningen? We begrijpen als geen ander dat dit vaak een enorme impact heeft op uw zelfvertrouwen en uw sociale leven. Met onze op maat gemaakte haarreconstructies met een zo natuurlijk mogelijke uitstraling gaat u weer zorgeloos en comfortabel door het leven. Alsof u uw eigen haar weer helemaal terug heeft. Sporten, zwemmen of slapen, dat is allemaal geen probleem.
We maken dan ook geen pruiken of losse haarstukken, maar we reconstrueren uw haar net zoals het er voorheen uitzag en waar u zich fijn bij voelt. Onze handgemaakte haarreconstructies zijn een exacte kopie van uw eigen haar en worden feilloos en onzichtbaar verwerkt in uw eigen haar. Elke haarunit wordt haartje voor haartje met de hand gemaakt en bevat echt haar van dezelfde kleur, dikte en structuur.